Om ehandleren

Hej,

jeg hedder Peter, og jeg er manden bag tasterne her på siden. Jeg er tosset med e-handel, online markedsføring og alt, der rø’r sig på nettet – dérfor denne blog, hvor jeg deler min passion for e-handel og online mediet generelt. Min professionelle baggrund for at skrive om emnet er en BA i Internatonal Business Communication samt flere års arbejde med salg via nettet i ind- og udland.

Jeg er tosset med e-handel, online marketing og alt, der rø’r sig på nettet.

Min første hjemmeside byggede jeg i 2002. Den lå på domænet vixen.dk, som dog i dag tilhører en anden. Siden var bygget i MS Frontpage, sat op i rammer og handlede om seje biler, frække film og vittigheder. Siden dengang har jeg drevet en perlerække af forskellige (u)interessante hjemmesider om alt fra heste til grilludstyr og stiger – nogle med større success end andre.

Min første hjemmeside byggede jeg i 2002.

Interessen for e-handel og online markedsføring fik jeg for alvor i 2009, hvor jeg, under et besøg i London, var så heldig at høre en britisk iværksætter fortælle om sin vej til online success inden for salg af gaveartikler. Siden dengang har jeg bl.a. solgt designermøbler, cykler, outdoorudstyr og arbejdstøj på nettet, samt hjulpet bl.a. svenske og tyske virksomheder ind på det danske marked.

Peter Christensen

Scandinavian E-Business Camp 2012 – “How to Succeed in International Markets”

Med udgangspunkt i min personlige erfaring samt nyheder og problemstillinger på diverse netmedier og -fora skriver jeg om e-handel og mit liv som e-købmand på godt og ondt – og jeg forsøger, så vidt muligt, at underbygge alle udmeldinger og påstande med konkrete eksempler og cases.

Egen webshop…

Sammen med min gode ven og partner-in-crime, Lasse Simoni, driver jeg netbutikkerne Arbea.dk og Stigefabrikken.dk. Butikkerne er i dag vores primære indtægtskilder – men samtidig også vores “legeplads”, hvor vi tester og eksperimenterer med de mange ideer og input, vi hver dag får igennem vores daglige gøren og laden rundt om på nettet.

Ved at drive vores egne webshops, har vi mulighed for at optimere og justere alle markedsføringskanaler samt at teste diverse virkemidler inden for konverteringsoptimering. Resultaterne deler vi gerne ud af, ligesom vi selvfølgelig gerne hører fra dig, hvis du har idéer til Arbea eller “fabrikken”.

Get in touch!

Har du spørgsmål og/eller idéer til nyt indhold, er du altid velkommen til at kontakte mig via menupunktet “kontakt” eller via e-mail adressen herunder. Du er også meget velkommen til at connecte via Google+, Twitter, LinkedIn eller på Facebook.

Peter Christensen,
hello@peter-christensen.com

Google+
Twitter
LinkedIn
Facebook