Links

Danske blogs om e-handel og online markedsføring

Konverteringsoptimering

Benjamin Gundgaard
Benjamin er e-handelskonsulent og stifter af onlinebureauet CustomerSense, der beskæftiger sig med rådgivning inden for E-handel. Han har desuden skrevet bogen “Ehandel – Sælg mere på nettet”. Besøg bloggen, hvis du vil vide mere om konverteringsoptimering, personification, brugertests og konverteringsvenligt design.

Mogens Møller
Mogens er specialist i brugertest og splittest af webshops. På sin blog skriver han om konverteringsoptimering generelt og underbygger oftest sine teser med konkrete kundecases og tests. Du skal besøge bloggen, hvis du ønsker at læse mere om konverteringsoptimering og splittest.

Affiliate Marketing

Halfdan Timm
Trods sin unge alder er Halfdan ved at være en grand old boy på den danske affiliatescene. Foruden egne projekter og forretninger bruger Halfdan en masse tid og energi på at dele ud af sin viden på egen blog, gæsteblogging mv. Halfdan er også manden bag AffiliateDM.dk.

Jonathan Lindahl
Jonathan Lindahl er online marketer og beskæfter sig primært med affiliate, SEO og WordPress. På Jonathans blog finder du en lang række udførlige guides til bl.a. linkbuilding, on-page SEO og diverse spændende tools.

Danske branchesider

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH)
Foreningen for Dansk Internet Handel er en interesseorganisation for e-handelsvirksomheder og andre virksomheder, der bruger internettet kommercielt/forretningsmæssigt. På fdih.dk finder du bl.a. nyheder, events og analyser inden for dansk e-handel.

Udenlandske branchesider