Alibaba investerer i amerikanske ShopRunner

Trods travlhed i forbindelse med børsnoteringen af Alibaba Group har den kinesiske e-handelsgigant igen været ude at investere. Denne gang har man skudt 75 mio. dollar efter en minoritets i den amerikanske postbox-tjeneste ShopRunner.

Kinesiske Alibaba Group står pt. over for een af verdenshistoriens største børsnoteringer af et e-handelsselskab. Der tænkes og tales meget om, hvorvidt selskabet vil lade sig børsnotere i Hongkong eller på New York Stock Exchance, og man skulle derfor tro, at kineserne havde nok at se til, for at få al dette på plads. Ikke desto mindre har man nu endnu een gang været ude at investere.

Alibaba siges at have lagt 75 mio. dollar for amerikanske ShopRunner, der tilbyder PickUpPoints rundt om I USA. Investeringen skal bl.a. ses som et led i strategien om at træde ind på det amerikanske marked med flere af deres e-handelsplatforme.

Kilde: NYT, Ehandel.se

Kunne du lide indlægget? Læg en kommentar eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked ved nye skriverier på bloggen... Og husk da også at dele det med dit netværk på Twitter og G+ :-)


Skriv et svar